Background
SONY DSC

Over ons

PROJECTEN       TIPS        HISTORIE     Algemene leveringsvoorwaarden consumenten

Ons bedrijf is een ambachtelijk en eigentijds schildersbedrijf, toonaangevend met schilderwerk in de ruimste zin van het woord. De onderneming staat garant voor kwaliteit en flexibiliteit. Dit kunnen wij garanderen door enerzijds korte communicatielijnen en anderzijds door ervaren en gediplomeerde vaklieden in te zetten.

Door ervaring in de diversiteit van onze schilderwerken in samenloop met de tevreden gestelde klanten, hebben wij een ruimtal projecten succesvol opgeleverd. Onze afzetmarkt is net zo ruim als onze ervaring; VvE’s, bedrijven, instellingen en particulieren.

Ons bedrijf kent zijn oorsprong uit het onderhoudsschilderwerk van kantoorgebouw tot monumentaal pand, van particulier tot instelling. Inmiddels is geen enkel object ons vreemd, zowel in onderhouds-, nieuwbouw- en renovatieprojecten. De kwalitatieve conservering van ondergronden behalen wij door onze kennis en samenwerking met controlerende leveranciers en fabrikanten.

Wij bieden onze medewerkers uiteraard de mogelijkheid om zich optimaal te kunnen ontwikkelen door educatie en innovatie. Tevens besteden wij veel aandacht aan het materieel, met betrekking op veiligheid, onderhoud en vernieuwing.

Tevens verzorgen wij de overige werkzaamheden;

- beglazing,

- behangwerk,

- houtrotsanering.

 Algemene leveringsvoorwaarden consumenten

Informatie voor opdrachtgevers;

 

 

 


Contactgegevens

Schildersbedrijf P.M. Hijnen
Haarweg 5
4205 NC  Gorinchem

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw schilderwerk of heeft u overige vragen?

Neem dan contact met ons op.

Het weer